Tuotteet    
Etusivu  Yritys  Tuotteet  IT-Palvelut  Ohjelmistokehitys  Yhteydenotto 
     
 

Future-Shape älypinnoitteet

Future-Shape on erikoistunut suurten pintojen läheisyysanturijärjestelmiin. Järjestelmillä on lukuisia sovelluskohteita.
Tunnistinpintana voi toimia mikä tahansa sähköä johtava pinnoite. Pintoja voidaan yhdistellä alueiksi, jotka tunnistavat lähellä olevia ja liikkuvia kohteita tarkasti ja luotettavasti. Havaintojen välittäminen taustajärjestelmään analysoitavaksi toteutetaan aina langattomasti.

SensFloor®-lattiamateriaalit ja -alusmatot

SensFloor:in perusta on 3 millimetriä ohut alusmatto, jossa 50cm*50cm kokoiset segmentoidut tunnistinalueet havainnoivat ympäristöään esiasetetun ohjelman mukaan itsenäisesti. Kun henkilö liikkuu tilassa lähettävät lattian yksiköt keskusyksikölle pientunnistuksia, joista edelleen tulkitaan laajempia tapahtumaketjuja. Järjestelmä erottaa toisistaan seisovan ja lattialla makaavan henkilön tai määrittelee kävelyn suunnan ja nopeuden. Tunnistettavien kohteiden koko voi vaihdella ihmisjoukkojen liikeistä aina pieneläimiin asti. Kyky tunnistaa myös staattisia kohteita ja itsetestaustoiminto ovat järjestelmään sisältyviä turvallisuutta parantavia ominaisuuksia.

Käyttökohteeseen sovitettu SensFloor-järjestelmä sytyttää valot, ohjaa automaattiovia ja tunnistaa luvattomat tunkeutujat. Terveydenhuollossa SensFloor havaitsee liikkeelle lähtevät potilaat ja auttaa hoitohenkilöstöä ohjaamalla tietovirran keskitettyyn valvontajärjestelmään tai kevyemmissä toteutuksissa lähettää hälytysviestin esim. puhelimeen tai langattomaan hälytinyksikköön. Kulunvalvonta ja muut turvajärjestelmät hyötyvät SensFloorin kyvystä tunnistaa ja laskea henkilöiden lukumäärät.

SensFloor voidaan asentaa kiinteiden muovimattojen, kokolattiamattojen tai laminaatin alle.

NaviFloor®-robottinavigointilattia

NaviFloor on robottinavigointiin tarkoitettu RFID-lattia. Sen avulla lattiaan luodaan näkymättömiä maamerkkejä, joiden avulla varastorobotit ja muut laitteet suunnistavat. Robottitrukki tietää tarkan sijaintinsa yhdistämällä tiedon kohtaamistaan RFID-tägeistä sähköisen karttansa kanssa.

NaviFloor RFID alusmatto toimitetaan 1m*50m rullina. Kuituvahvisteinen NaviFloor RFID on kehitetty erityisesti asennukseen hartsi- ja laattalattioihin sekä kaikkien elastisten pinnoitteiden alle. Lattiaan kohdistuva pintapaine saa NaviFloor-lattiassa olla jopa 45N/mm².

SensGlass® Interaktiivinen Älylasi

SensGlass tekee ikkunalasista interaktiivisen. SensGlass valmistetaan kerroslasista ja sen toisella puolella on sähköä johtava anturikerros. Tämä pinnoite on täysin läpinäkyvä ja säänkestävä soveltuen siten ulkokäyttöön. Matalaresoluutioisella SensGlass-teknologialla voidaan toteuttaa kosketusnäyttöä suurempia ja kustannustehokkaampia kosketuspintoja. Yhdistämällä SensGlass:in ja lasipintojen ohjatun LED-valaistuksen voidaan toteuttaa hätkähdyttäviä vuorovaikutteisia valoteoksia.

Pinnoitteeseen on yhdistetty Future-Shape radiomoduli, joka on varustettu kapasitiivisella läheisyystunnistimella. Kun käyttäjä lähestyy tai koskettaa lasin pintaa, syntyy anturisignaali, joka lähetetään langattomasti tai kaapelia pitkin ohjausyksikköön, joka toteuttaa halutun toiminnon.

 

 

 
 

Copyright © 2016 Ditaco Oy